CatSkills d'Ofimàtica i Finances

2021 04 13 CATSKILLS OF 5El 13 d’abril vam començar a l’Institut les competicions Catskills, el campionat de Catalunya de Formació Professional que permet mostrar les habilitats i Competències Professionals de l’alumnat.

Ens vam estrenar amb l’Skill OF, Ofimàtica i Finances, en el qual van participar nou centres de tot Catalunya amb alumnes de CFGS de la família d’Administració i Finances. Cada alumne participà amb un tutor d'un altre centre per tal de supervisar la feina.

Del nostre centre hi participà Joan Boronat Artacho, del CFGS d'Administració i Finances, que va quedar classificat en segon lloc; el seu tutor fou José A. González de l’Institut Vidal i Barraquer. 

La resta de centres participants van ser: Institut Baix Camp, Institut Provençana, Institut Thos i Codina , Institut d’FP de Sant Cugat, Institut Escola Industrial, Institut Bosc de la Coma i Institut Vidal i Barraquer.

L’organització i gestió es va fer des del nostre centre, amb  Montse Velasco com a experta de la família d’Administració i Gestió i Neus Budesca com a col·laboradora tècnica Informàtica i d’estreaming, i amb els tutors Jaume Ribalta i Josep Maria Suñer.