Guanyadors CatSkills!

2021 04 16 GUANYADORS CATSKILLS 2

Dos alumnes de l’Institut, Alexander Arche Iglesias i Alberto Herreros Canela, van guanyar el CatSkills d’enguany en les categories respectives; l’Alexander en l’Skill 5 de Disseny de producte industrial – CAD, i l’Alberto en el 7 de Mecanitzat amb Fresadora - CNC. Els premis es van lliurar el 16 d’abril via Zoom.

El dia 14 d’abril s’havia fet la competició de l’skill 5 i, el 15, la de l’skill 7, totes dues a l’Institut. Alexander Arche Iglesias, que cursa el CFGS de Disseny en Fabricació Mecànica va ser tutoritzat pel professor Fidel Hinarejos, i l’Alberto Herreros Canela, que fa el CFGS de Programació de la Producció en fabricació mecànica, va ser tutoritzat pel professor Francesc Guivernau.

La competició s’emmarca dins dels campionats d’FP de Catalunya, Catskills, en què la Formació Professional de  l’Institut està assolint uns excel·lents resultats, tant en aquesta edició com en les anteriors. 

A més, el fet de fer aquestes dues especialitats a les instal·lacions de l'Institut Jaume Huguet les posicionen a Catalunya per l’alta qualitat dels seus equipaments tecnològics ja que fa poc que s’hi ha renovat part de la maquinària,  i per la connexió amb el teixit industrial relacionat amb el món de la fabricació mecànica, així  com també la bona predisposició del seu equip humà per tirar endavant aquesta iniciativa. 

Tant en la competició que es va celebrar a l’Institut Jaume Huguet com en la resta de Catskills que es duen a terme fins al mes de juny, els guanyadors demostren un excel·lent nivell de preparació i passaran a la competició estatal properament.

Que tingueu molta sort en les properes fases!