Excel·lència en el Batxillerat

MATRÍCULES DHONORUn cop feta l’avaluació final de 2n de Batxillerat, l’Institut ha pogut concedir tres matrícules d’honor als alumnes que han acabat els seus estudis de Batxillerat amb les millors mitjanes d’expedient acadèmic.

Són l’Ariadna Montalà Sanahuja, el David Gil Martínez i el Joan Arnau Jutglar Bonet. A banda de ser un reconeixement a l’excel·lència en els estudis, el fet d’obtenir Matrícula d’Honor els permetrà gaudir de la gratuïtat de la matrícula del primer curs de carrera universitària.

L'alumnat que ha excel·lit aquest curs ha estat: Ariadna Montalà Sanahuja, que vol cursar el grau d’Empresa internacional a la Universitat de Barcelona (UB) o bé el d’International Business Economics a la a la Universitat Pompeu Fabra (UPF); David Gil Martínez, que vol cursar el grau d’Enginyeria Física a la Universitat Politècnica de Catalunya; Joan Arnau Jutglar Bonet i David Palau Centelles, que volen cursar un doble grau de Sociologia i Ciència política i Gestió Pública a Universitat Autònoma de Barcelona; Júlia Pié Díaz: Negocis i Màrqueting Internacional a ESCI, centre adscrit a la UPF; Jordi Ferré Tarrés, que vol cursar el grau de Química a la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona; Hanan Douar, que vol cursar alguna carrera de ciències de la salut també a la URV, i Núria Fonts Anglès, que vol cursar el doble grau d’Arqueologia i Història a la  UB

En el decurs de l’acte acadèmic de graduació, tots ells van rebre el corresponent diploma acreditatiu dels mèrits que han obtingut. Enguany hi ha hagut una gran quantitat d’alumnes que s’han graduat amb una nota extraordinària en el Batxillerat, cosa que posa en valor el nivell d’excel·lència d’aquesta etapa educativa al nostre institut.

Enhorabona, Ariadna, David, Joan Arnau, David, Júlia, Jordi, Hanan i Núria perquè heu aconseguit uns resultats excel·lents en el Batxillerat.  Desitgem que tot el que heu après al Jaume Huguet us serveixi per encarar el vostre futur!