Júlia Pié Díaz, premi de treball de recerca d’ESCI

2021 07 03 premi júlia 1 Júlia Pié Díaz, alumna de 2n de Batxillerat, ha guanyat el primer premi de la convocatòria de Treballs de Recerca de Batxillerat de Catalunya en l'Àmbit de l'Activitat Internacional d’ESCI, centre universitari adscrit a la UPF. L’ha guanyat pel treball titulat "El màrqueting digital en la cooperativa de Vila-rodona", que va ser tutoritzat pel professor Vicent Juan.

El lliurament dels premis es va dur a terme el 29 de juny, però com que la Júlia no hi va poder assistir, el seu tutor va recollir el premi i l’hi va lliurar dissabte passat al nostre Institut, com veieu a la foto principal.

Tal com fixen les bases del concurs, la Júlia va rebre un diploma i una beca del 50% del preu de la matrícula del primer curs del grau en Negocis i Màrqueting Internacionals a ESCI-UPF; a més, el tutor de treball rebé un Ipad.

L’objectiu del treball de la Júlia va ser investigar de primera mà el procés que sofreix el raïm des de la vinya, passant pel celler cooperatiu i acabant per la venda en molts dels mercats importants del món. Per a fer-ho, va analitzar primer què és una cooperativa i quins avantatges té respecte d’altres formes jurídiques. Com a part pràctica, l’aparició de la digitalització en les empreses es va materialitzar en la creació d’una app mòbil amb els productes que s’elaboren dins de la cooperativa de Vila-rodona.

Enhorabona, Júlia!

2021 07 03 premi júlia 2

2021 07 03 premi júlia

2021 07 03 premi júlia 3