Medalla d'or en CatSkills de Robòtica Mòbil 

2023 06 13 CatsKill23 ROBÒTICA

El dia 13 de juny, Pol Avellà Vivancos i Miguel Angel Arispe Vargas, alumnes de 1r del cicle formatiu de grau superior d'Automatització i Robòtica Industrial de l'Institut van aconseguir la primera posició en la competició catalana de Robòtica Mòbil,  tutoritzats pel professor Daniel Flores. 

L'expert en Sistemes Automàtics i Robotitzats, el professor Raül García, va coordinar i presidir la competició que es va desenvolupar a l'empresa especialitzada en vehicles autònoms MiR - Mobile Industrial Robots, amb seu a Barcelona. Durant la competició els alumnes van haver de programar robots mòbils i resoldre de la manera més òptima els reptes plantejats.

Cal destacar la participació del Institut Anna Gironella de Mundet, que amb els seus alumnes, Laia i Lucas, i el seu tutor Jordi Rodríguez, van fer un treball excel·lent preparant la prova en un temps rècord i demostrant unes habilitats de programació de molt alt nivell. Finalment, però, l'equip del Jaume Huguet es va imposar i va aconseguir així la medalla d’or, cosa que els permetrà participar en l’SpainSkills del curs vinent.

Enhorabona, Pol i Miguel Ángel!