Sortides d’EAS en BTT

2021 10 27 BTTEls alumnes de 1r del CFGS d'Ensenyament i Animació socioesportiva van tancar l’1 de desembre el bloc de matèria relacionada amb la BTT. Al llarg de diferents setmanes han visitat llocs propers d'interès cultural, històric i paissatgístic fent ús de la bicicleta de muntanya. 

Tal com ja us vam explicar, el 20 d’octubre van començar anant Vallmoll, Nulles i Puigpelat. El 27 d’octubre van fer la zona de Miramar i van veure la torre de la Mixarda, el pont del Diable, la cova del Gat i el forn ibèric de Fontscaldes; el 3 novembre van visitar el pont de Goi, Alcover i la vall del Glorieta; el 17 de novembre van conèixer les construccions en pedra seca de la plana de l’Alt Camp: barraques, cossiols i marges i van quedar bocabadats d’entrar a la plaça del monestir de Santes Creus.

I, per acabar, l’1 de desembre van fer dos espais potents i totalment antagònics. Arribar pedalant sota els arcs del pont del Diable com a referent de molts anys d'història, els situà en una altra època, i pedalar pel costat del complex petroquímic de Tarragona, els recordà que... les coses han canviat molt. També van passar pels Pallaresos, per veure una de les construccions de l’arquitecte modernista Jujol.

En definitiva, han sigut unes rutes que els han permès de conèixer monuments importants del nostre entorn i treballar la conducció d'activitats en un entorn natural, tasques que segurament hauran de fer en el seu futur laboral.

27 d’octubre

3 novembre

17 de novembre

1 de desembre