Sortida cultural a Madrid

2022 03 24 MADRID ART 5 Del 23 al 25 de març, els alumnes de les optatives de Batxillerat de Literatura Universal, Cultura audiovisual, Història de l’art i Dibuix artístic vam fer una sortida cultural a Madrid, per visitar diversos museus i fer una mica de turisme per la capital de l’Estat.

El primer dia vam visitar al Museo del Prado i vam passejar pel Parque del Retiro i, a la nit vam anar a veure el musical Grease.

El segon dia vam tornar al Parque de Retiro per visitar-hi el Palacio de Cristal i el Palacio de Velázquez, tots dos construïts per Velázquez i inaugurats l’any 1881. Tot i que el temps no acompanyava gaire, vam continuar la nostra ruta cap al Museu Thyssen-Bornemisza; després de dinar ens vam dirigir al Museu Nacional Centro de Arte Reina Sofía per veure-hi les col·leccions d’art del segle XX i contemporani. 

El divendres vam visitar el Museo Sorolla, ubicat a la casa on va viure, i les últimes visites les vam fer al Palacio Real i la Plaza Mayor. 

Ha sigut un viatge molt profitós i molt interessant per als alumnes de modalitats artístiques ja que hem pogut veure museus molt importants, conèixer les obres d’art que s’hi exposen i enriquir-nos culturalment.

Aina Morató, Biel Oller i Francesca Viñas

Periodisme - 1r de Batxillerat