Visita a Europastry

L’empresa ofereix actualment 100 llocs de treball dels quals van informar detalladament als nostres alumnes, i com podeu llegir aquí. Concretament, hi ha demanda de personal per treballar a les línies de producció i per fer tasques de manteniment; per tant és una font directa d’inserció laboral per als nostres alumnes.

Com ja fa uns anys, ens han convidat a visitar les instal·lacions que l’empresa té a Sarral. Europastry és una empresa familiar fundada l’any 1987 per un emprenedor visionari, Pere Gallés, que actualment està operant en 50 països i que té fàbriques de producció en diferents punts d’Espanya, Portugal, Països Baixos i Estats Units i que inclou aquestes marques:

 

 

 

europastry masques

Es dedica a la tecnologia del fred, i durant la visita els alumnes van poder veure tot el procés dels diferents productes que comercialitzen: pa, donuts, croissants, napolitanes... Van conèixer totes les fases del procés, des del primer moment on els ingredients es seleccionen i es barregen fins al moment final de congelació i envasat.

L’empresa té diferents certificats que els permeten distribuir productes per a tot tipus de cultures, regions i religions.

Des de l’Institut volem donar les gràcies a l’empresa per la visita tan extensa que ens van oferir.

Departament de Fabricació Mecànica

 

 

europastry

 

europastry 2