Conveni FP Dual d’Informàtica

Concretament, se’n podran beneficiar alumnes dels CFGS d'Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa (ASIX) i de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma (DAM), i s’ha signat amb les següents empreses: InfoCamp Consulting Informàtica, Racer Dreams DL i Solucions IT Xipset.

Van ser presents a la signatura del contracte el director de l'Institut, Josep Maria Soler, juntament amb responsables de les empreses: Carles Ravell, administrador d'InfoCamp Consulting Informàtica de Vila-rodona; Roger Saperas, administrador de Racer Dreams, SL de Valls, i David Cervantes, responsable de l'empresa Solucions IT Xipset de Valls.

La tutora d’FP Dual del cicle formatiu de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma (DAM), Neus Budesca, es va encarregar de mostrar les instal·lacions del centre als responsables de la signatura. Durant la visita, totes les empreses van comentar que veuen la possibilitat d'incorporar l'alumne que farà la formació dual en plantilla. Aquesta modalitat d'inserció en el món laboral està tenint una gran empenta gràcies a l'FP dual.