Certificació FP dual

2019 12 20 empreses FP dual 1Essity i Europastry han aconseguit avui el segell que certifica la qualitat vinculada a la Formació Professional dual. Aquestes dues empreses, col·laboradores de l’FP dual de l'Institut, han certificat avui, 20 de desembre, els seus processos d'enseyament-aprenentatge i han evidenciat així, davant l'empresa certificadora el seu nivell de qualitat en la prestació del servei  vinculat a l'FP dual.

L'FP dual és un procés dintre del d'ensenyament-aprenentatge de l'Institut, implantat i certificat en els nostre sistema de gestió de la qualitat, basat en la norma ISO9001, que es desenvolupa conjuntament amb les empreses. Per això s'ha creat un segell de qualitat i uns requisits que han de complir totes aquelles empreses que el vulguin aconseguir. El certificat ha estat emès per l'empresa APPLUS, després de la visita de l'equip auditor a l'empresa. Ambdues empreses han assolit el nivell màxim certificable.

D'aquesta manera, la formació professional de Valls fa un pas més cap a la integració del model coparticipat amb les empreses, avalat pel distintiu de qualitat assolit.

 

2019 12 20 empreses FP dual 1

 

2019 12 20 empreses FP dual 2