FP dual, també per a petites empreses i autònoms

2020 11 02 AYLSanz 3 El 29 d’octubre vam iniciar una col·laboració amb l’empresa Almacenaje y Logística Sanz per potenciar la figura del tutor mancomunat per a l’FP dual en petites empreses i autònoms.

L’Institut Jaume Huguet promociona l’FP Dual de la família professional de Fabricació Mecànica i ara en concret per a les petites empreses i autònoms al CFGM de Soldadura i Caldereria. Els professors de Soldadura de l’Institut Jaume Huguet, Jordi Reverter i Eric Guirao han  estat aquesta setmana a l’empresa  “Almacenaje y Logistica  Sanz” per difondre el procés d’integració de l’FP dual a les petites empreses mitjançant la figura del tutor mancomunat. D’aquesta manera, en el decurs d’una trobada tècnica, les microempreses i autònoms del sector de soldadura  van conèixer, a partir de les explicacions dels nostres professors, com poder-se beneficiar de l’FP dual tot i ser petites empreses, mitjançant la possibilitat de la figura del tutor compartit entre diverses empreses. 

L’institut Jaume Huguet aposta per l’FP dual en tots els cicles formatius que imparteix. La formació dual és una variant de la formació professional tradicional en què es combina la formació en els centres educatius i en una sèrie d'empreses adherides a aquests programes. D’aquesta manera l'alumne desenvoluparà els seus estudis tant al centre educatiu com a l'empresa, amb un nombre variable d'hores i de dies que està en cada lloc.  Això fa que les empreses disposin de persones qualificades adequadament per a les seves necessitats, i que els estudiants surtin de l’Institut Jaume Huguet amb una formació adequada de cara al món laboral que els espera.

Us mostrem imatges de la jornada que es va du a terme amb AYLSANZ.

 

 

 logos fse meyfp