Estàs aquí:Inici Guia del centre Serveis

Serveis

L'Institut d'Educació Secundària Jaume Huguet. Antiga Escola del Treball és un centre que disposa d'un bon equipament, el qual possibilita l'acció educativa del professorat amb l'objectiu de desenvolupar totes les capacitats de l'alumnat.

anespro

Pel març de 1993, i amb motiu d'unes jornades de portes obertes que va fer l'IPFP de Valls, va sorgir el projecte de crear una entitat que canalitzés les pràctiques dels alumnes de Formació Professional en empreses de les nostres comarques. Aquesta incipient idea es concretà de mica en mica. La Cambra de Comerç i Indústria de Valls, conscient de la importància de la formació i del seu futur, en col.laboració amb l’Institut Politècnic de Formació Professional, avui Institut d'Educació Secundària Jaume Huguet. Antiga Escola del Treball, considerà adequat instituir la Fundació Antiga Escola Professional de Valls (ANESPRO).

Els alumnes disposen de la cantina del centre que ofereix el seu servei a tots els alumnes del centre, en hores d'esbarjo i de dinar.

La cantina també ofereix el seu servei al professorat.

L'ascensor podrà ser utilitzat per les persones amb deficiències físiques que els impedeixin pujar i baixar escales. Aquestes persones demanaran la clau a consergeria al matí i la tornaran en acabar la jornada escolar (cal presentar com a dipòsit el DNI o bé el carnet escolar). Les persones que utilitzin l'ascensor no podran ser acompanyades per altres alumnes

Aquest servei està gestionat pel Consell Comarcal. Tots els alumnes d'ESO arriben al matí en un únic torn a les 8:00h. El servei de transport a la tornada és a les 14:30h.

L'autobús té la parada al carrer le Vinyes i l'alumnat sempre és acompanyat pels seus respectius monitors.

L'horari de biblioteca serà de dilluns a divendres d'11h a 13h 30', i totes les tardes, excepte la del divendres, de 15h a 18 h. Qualsevol persona del centre podrà fer consultes i també funcionarà el servei de préstec.

  • Zones d'esbarjo ajardinades
  • Servei de reprografia
  • Atenció pedagògica
  • Àrees esportives
  • Activitats AMiPA
  • Audiovisuals
  • Servei de recursos i suport TIC
  • Aules multimèdia
  • Aula d'idiomes

Subcategories

Estàs aquí:Inici Guia del centre Serveis