Estàs aquí:Inici Oferta educativa Programes FP Dual

2020 12 17 dual argologic 2 El 16 i 17 de desembre, l'empresa Argologic, SA organitzà un esdeveniment informatiu adreçat a la captació d'empreses potencialment col·laboradores a l'FP dual de l'Institut.

2020 11 05 logo bauhausS’ha signat un altre conveni d’FP dual per als cicles formatius de grau superior de la família d'Informàtica.

2020 11 02 AYLSanz 3 El 29 d’octubre vam iniciar una col·laboració amb l’empresa Almacenaje y Logística Sanz per potenciar la figura del tutor mancomunat per a l’FP dual en petites empreses i autònoms.

fpdual logoL'Institut ha signat diversos convenis d’FP dual per als cicles formatius de grau superior de la família d'Informàtica.

2020 03 09 essity 3Durant el mes de març, Kellogg's i Essity van presentar els seus plans d’FP Dual.

GRUP MICROSS’ha signat un altre conveni d’FP dual per als cicles formatius de grau superior de la família d'Informàtica.

FPDUAL ajuntament montblancS’ha signat un conveni d’FP dual per als cicles formatius de grau superior de la família d'Informàtica.

2019 12 20 empreses FP dual 1Essity i Europastry han aconseguit avui el segell que certifica la qualitat vinculada a la Formació Professional dual.

fpdual logoAquest dies s’han signat dos convenis d’FP dual per als cicles formatius de grau superior de la família d'Informàtica.

jornada fp 2El 30 d’abril es van fer al centre les Jornades Tècniques d’FP, una bona pràctica per part de l’Institut.

fp reconeixementLa Formació Professional en la modalitat dual que s'imparteix a l'Institut ha estat reconeguda en el certamen Advanced Factories que es va dur a terme a Barcelona del 9 al 12 d’abril.

Estàs aquí:Inici Oferta educativa Programes FP Dual