Estàs aquí:Inici Oferta educativa Programes FP Dual

fpdual logoL'Institut ha signat diversos convenis d’FP dual per als cicles formatius de grau superior de la família d'Informàtica.

2020 03 09 essity 3Durant el mes de març, Kellogg's i Essity van presentar els seus plans d’FP Dual.

GRUP MICROSS’ha signat un altre conveni d’FP dual per als cicles formatius de grau superior de la família d'Informàtica.

FPDUAL ajuntament montblancS’ha signat un conveni d’FP dual per als cicles formatius de grau superior de la família d'Informàtica.

2019 12 20 empreses FP dual 1Essity i Europastry han aconseguit avui el segell que certifica la qualitat vinculada a la Formació Professional dual.

fpdual logoAquest dies s’han signat dos convenis d’FP dual per als cicles formatius de grau superior de la família d'Informàtica.

jornada fp 2El 30 d’abril es van fer al centre les Jornades Tècniques d’FP, una bona pràctica per part de l’Institut.

fp reconeixementLa Formació Professional en la modalitat dual que s'imparteix a l'Institut ha estat reconeguda en el certamen Advanced Factories que es va dur a terme a Barcelona del 9 al 12 d’abril.

borsa treballAquesta setmana la web de l'Institut ha estrenat una eina molt potent, que facilitarà la relació Escola-Empresa.

FCTDUal ASIXL'1 de febrer, l'Institut va signar un conveni d’FP Dual amb tres empreses de la branca informàtica per als CFGS de la família d'Informàtica.

europastry 3El 30 de gener, els alumnes de CFGS de Mecatrònica Industrial i d’Automatització i Robòtica Industrial van visitar l’empresa Europastry de Sarral.

Estàs aquí:Inici Oferta educativa Programes FP Dual