Concurs del logotip del Centenari de l’Institut

La comissió organitzadora dels actes del centenari de l’Institut Jaume Huguet·Antiga Escola del Treball, que se celebraran durant el curs 2024-2025, convoca aquest concurs per triar el logotip que identificarà els actes d'aquesta commemoració.

BASES

  1. Objectiu

Disseny del logotip representatiu del centenari de l’Institut Jaume Huguet de Valls que reflecteixi la particularitat de l’Institut, la història i la situació actual.

  1. Participants

Podrà participar-hi qui ho desitgi, sense cap límit d’edat. Si és menor d’edat, cal adjuntar una autorització dels tutors legals. Les propostes es faran de manera individual. Cada participant podrà presentar una única proposta.

  1. Condicions tècniques

−     El disseny haurà de ser de creació pròpia i específica per a aquest concurs, original i inèdit. Caldrà certificar que no s’han infringit els drets d’autor en cap element del disseny.

−     Haurà de ser un disseny sintètic i clar que suggereixi l’evolució de l’Institut en aquests 100 anys.

−     S’aconsella utilitzar un màxim de tres colors que siguin fàcilment traslladables a l’escala de grisos per poder ser reproduïts tant a color com en blanc i negre.

−     La tècnica serà lliure, però cal que es pugui reproduir en quadricromia.

−     El disseny en color haurà d’anar acompanyat d’una versió monocroma (blanc i negre o escala de grisos) que possibiliti la seva reproducció a una tinta.

−     S’enviarà en suport digital, en format vectorial escalable (.ai, .svg, .pdf, .eps).

−     La tipografia s’haurà d’enviar traçada amb descripció tècnica (font, grandària i color)

−     S’exclouran tots aquells logotips que tinguin connotacions ofensives contra persones o institucions.

−     El material presentat no serà retornat.

−     Un cop presentada la proposta de logotip no podrà ser retirada. 

  1. Propietat intel·lectual i drets de reproducció

La propietat intel·lectual del logotip guanyador es cedirà a l’organització, la qual es reserva tots els drets de propietat i ús de la proposta premiada.

L’organització es reserva el dret de reproducció mitjançant els formats i a través del mitjans que consideri oportuns, el dret de modificar el logotip amb la finalitat d’optimitzar-lo per a ser imprès, el dret d’adaptar el logotip quan les característiques del material o l’objecte sobre el qual s’ha de reproduir no permetin fer-ho de manera completa, o també el dret d’usar per separat els elements del logotip.

  1. Presentació de treballs

−     El termini de presentació dels treballs serà el 31 de desembre del 2023.

−     Les propostes s’enviaran a l’adreça de correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

−     En l’assumpte del correu electrònic caldrà especificar “Concurs logotip”. El cos del missatge del correu electrònic haurà d’incloure les dades de l’autor: nom i cognoms, data de naixement, domicili, adreça de correu electrònic i telèfon de contacte.

  1. Jurat

Estarà format per tres membres de la comissió organitzadora, un membre del Departament de Visual i Plàstica del centre i un membre de l’equip directiu. Cap membre del jurat es podrà presentar al concurs.

El jurat podrà declarar el premi desert si es considera que cap proposta compleix amb els requisits adequats.

  1. Premi

El premi està dotat amb 500€ i un diploma acreditatiu, que seran lliurats al guanyador durant els actes del centenari.

  1. Acceptació de les bases

La participació en el concurs representa implícitament l’acceptació de totes les bases així com també la resolució del jurat. Qualsevol cosa no prevista en aquestes bases serà resolta pel jurat i comunicada la decisió a cada participant.

-- Document autorització dels tutors legals de menors d'edat.

 

2023 06 02 BASES LOGOTIP CENTENARI SENCER