Celebració del 99è aniversari

2023 10 06 99 aniversari 6L'Institut Jaume Huguet·Antiga Escola del Treball, va iniciar el seu camí el 6 d'octubre de 1924. El passat 6 d’octubre vam fer un petit acte lúdic per compartir amb tot l'alumnat la celebració dels 99 anys, un acte que va ser el preludi de la commemoració del Centenari que iniciarem el curs vinent quan la Formació Professional de Valls farà 100 anys, període en què la nostra Escola ha estat bressol de molts treballadors i empreses, que actualment des de Valls i comarca, són referents a Catalunya i al món.

Així, a finals del dematí, una xaranga formada per professors i alumnes del centre va acompanyar els diversos grups des de les aules fins a la pista coberta on, després de les paraules del director, es va descobrir el marcador que indica els dies que falten per a la celebració del centenari. El trobareu a la web del centre durant tot l’any!

Després els alumnes que van voler van escriure en un mural els seus desitjos de cara als actes de celebració del centenari i també van ballar amb la música d’ambient que amenitzà la festa del 99è aniversari.

Aquí teniu alguns vídeos de l'acte.