Venda de ponsèties per Nadal

2023 11 20 Cartell VENDA PONSETIES 2023Aquest Nadal el CFGM d'Activitats Comercials està preparant una campanya de venda de ponsèties, la típica planta de flors vermelles que s'acostuma a regalar en aquesta època. 

Els estudiants de 2n han preparat aquest formulari des d'on gestionaran totes les reserves. Si voleu una ponsètia, heu d’omplir-lo abans del dilluns 27 de novembre; valdran 5€.

La compra de les plantes es farà a l'Institut d'Horticultura i Jardineria de Reus; un cop les tinguem aquí, l'alumnat de 1r del cicle s'encarregarà d'embolicar-les i deixar-les ben boniques perquè us les pugueu emportar directament per decorar a casa o per regalar. 

Podreu passar a recollir les plantes que hàgiu reservat durant els dies 14 i 15 de desembre, a la paradeta que els estudiants de 2n col·locaran en algun lloc ben visible del centre.

Desitgem que acolliu molt bé aquesta campanya i que sigui un èxit tant per a l'aprenentatge dels nostres estudiants com per al gaudi de tots vosaltres. Gràcies per endavant i BON NADAL!

Correu electrònic per a dubtes o aclariments: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.