Recollida de taps de plàstic per a la Fundació Noèlia

TAPSDes de fa molts anys, l’Institut participa en la recollida de taps de plàstic per col·laborar en la investigació de la distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI. Serveixen tota mena de taps de productes envasats en ampolles de plàstic: aigua, detergents, refrescos, productes sanitaris… Els taps, els podeu portar a la tutoria o entregar-los a la sala de professors, on hi ha una caixa per a recollir-los.

Aquesta és una malaltia molt greu, dins de les malalties rares, que actualment no té cura. És una malaltia degenerativa que afecta els músculs ja des del naixement. La majoria dels afectats poden caminar fins als deu anys, però el greu problema és que abans de la pèrdua de la marxa apareix una insuficiència respiratòria que s’instal·la progressivament fins al punt de necessitar un suport ventilatori nocturn i això suposa una causa potencial de mort.

Trobareu més informació a la pàgina de la Fundació Noèlia.

A més, com a Escola Verda que som, potenciem la recollida i el reciclatge d’aquests plàstics.

Us demanem, doncs, que hi col·laboreu: a nosaltres no ens costa res recollir taps, i els guanys que s’obtenen amb la venda són de gran ajuda a la investigació de la malaltia!