Cooperativa EcoFood

2021 02 16 ECOFOOD 2 Els alumnes de 2n del CFGM de Gestió administrativa volem donar a conèixer el projecte d’emprenedoria que durem a terme aquest curs. 

Es tracta d’una cooperativa anomenada EcoFood, SCCL, on oferim productes agroecològics i de Km 0, subministrats de forma directa pel grup de consum La Bajoca. L’objectiu principal de la cooperativa és fomentar hàbits de consum saludable entre els membres de la comunitat educativa del nostre institut i, a la vegada, aprendre com és la gestió d’una empresa cooperativa d’una manera real i vivencial, amb els valors ètics i democràtics propis d’aquestes societats.

El passat 11 de febrer vam signar el conveni de col·laboració amb el centre; ho va fer la presidenta de la nostra cooperativa, Paula Peña, i el director de l’Institut, Josep Maria Soler. Aquest pas ens impulsa a iniciar l’activitat, tot i les circumstàncies desfavorables que hem patit durant el curs a causa de la Covid-19; malgrat això, hem volgut tirar endavant el projecte i engegar tots plegats aquesta cooperativa per donar a conèixer nous hàbits de consum saludables.

En breu tindreu disponible el catàleg de productes que distribuïm i venem a través de la cooperativa, i també els fulls perquè tothom ens pugui fer les comandes.

Alumnes de 2n del CFGM de Gestió Administrativa - socis de la cooperativa Ecofood SCCL

 {joomplucat:321 limit=4}