The magic of musicals

2021 03 25 musical POSTERS 2Aquesta setmana tots els alumnes de 3r d’ESO han fet un viatge a través del món dels musicals. Per començar han fet una sèrie d’activitats per saber què és un musical i han descobert els musicals que s’han realitzat en el nostre institut durant els últims deu anys. També s’han desplaçat virtualment cap al West End de Londres i han fet diverses activitats per conèixer millor aquest gènere.

Una vegada han tingut clar què és un musical i quins són els que es representen a Londres, han participat en la ruleta de la sort per saber quin és el musical que els toca representar. A partir d’aquest moment és quan ha començat la feina que més els ha agradat: representar-lo.  Per dur a terme aquesta tasca, s’han hagut de dividir en grups i elaborar les següents tasques:

-          Decorar la porta de la classe com si fos el teatre on es representa aquest musical a Londres.

-          Fer el pòster que n’anunciarà la representació.

-          Ambientar la classe i decorar l’escenari on es gravarà la cançó.

-          Representar la cançó.

-          Gravar-la i editar-la.

No cal dir que el treball en equip ha estat molt important, ja que s’ha necessitat de tothom perquè el producte final fos brillant, des dels directors, els decoradors, actors, actrius i editors.

Per acabar, s’han hagut de posar en la pell dels actors i han representat una cançó d’un dels musicals del West End de Londres, han fet la gravació i finalment l’han editat. El producte final del projecte ha estat l’elaboració d’aquest vídeo i la participació en un GOT TALENT: els altres grups de 3r d’ESO i el professorat decidiran per votació quin és el millor.

Aquests són els musicals que han representat; ara us convidem a veure'n el resultat i a valorar vosaltres mateixos la gran feina que han fet els nostres alumnes.

 

3r ESO A ha representat la cançó de REVOLTING CHILDREN del musical MATILDA.

 

3r ESO B ha representat HAKUNA MATATA del musical THE LION KING.

 

3r ESO C ha representat YOU ARE IN THE BAND del musical SCHOOL OF ROCK.

 

3r ESO D ha representat DANCING QUEEN del musical MAMMA MIA.

 

L’equip de professors que hem dirigit aquest projecte (el professor de Visual i Plàstica i les professores d’anglès) volem felicitar les quatre classes per la bona actitud que han tingut aquests dies, les ganes que hi han posat i el gran treball en equip que han fet.  Tot això queda reflectit en el vídeo final que tots quatre grups han elaborat.

Moltes felicitats i esperem que seguiu treballant amb aquestes ganes i motivació!