Activitats de la cooperativa Coop4enjoy de 4t C

2021 05 20 cooperativa 4t 6 Els alumnes de 4t C de la cooperativa Coop4enjoy, organitzaren un circuit d’activitats ludicodidàctiques per a tot l’alumnat de 1r d’ESO al pati del centre. El dijous dia 20 hi participaren els alumnes de 1r A i B, i el dia 27 els alumnes dels grups C, D i E. 

Les activitats dutes a terme foren diverses, des d’endevinar cançons i fer classes de ball, a un circuit de preguntes amb continguts relatius a les matèries que imparteixen a l’aula, passant pel  joc del mocador o curses de sacs, entre d’altres. Els alumnes-socis de la cooperativa aprengueren com és la planificació, organització i gestió d’un servei ofert al centre, tot aplicant els principis propis de les cooperatives com els de democràcia, solidaritat, igualtat i treball en equip, amb la finalitat d’aconseguir un objectiu comú. Tots els alumnes que hi van participar gaudiren de l’experiència i van agrair als socis de la cooperativa el fet de donar-los la possibilitat de fer alguna cosa diferent fora de les aules.

Volem agrair la implicació, la iniciativa i el treball fet pels socis de la cooperativa Coop4enjoy, ja que l’activitat plantejada fou tot un èxit. Enhorabona, nois i noies!

I també volem agrair la disposició i les ganes de participar activament dels alumnes de 1r d’ESO, ja que aquesta implicació va facilitar que les activitats es desenvolupessin tal com s’havien planificat.

El dia 28, com a agraïment per la feina feta, el Departament va oferir un esmorzar a l’aire lliure als alumnes de la cooperativa.

Vicent Juan

Departament  d’Administració