Comencem el curs 2021-2022 amb novetats!

2021 09 13 comencem 2 2Comencem el curs 2021-2022 encara amb algunes de les restriccions marcades per la pandèmia. L’encarem amb energia per seguir oferint la màxima qualitat en tots els nostres ensenyaments: ESO, Batxillerat, cicles formatius, CFGB i PFI.

Millores en les instal·lacions

Aquest estiu hem aprofitat per millorar les instal·lacions del centre. En primer lloc, s’han pintat les classes i, a les d’ESO, s’hi ha posat un suro a la part del darrere. També s’han reparat les filtracions dels porxos d’entrada a l'edifici central, tant de dalt com de baix i, finalment, s’ha optimitzat la instal·lació de les calderes de la calefacció.

Novetats en ensenyaments

Pel que fa a novetats en els diversos ensenyaments del centre, cal dir que tenim un grup més a 1r d’ESO i que, donada l’alta matrícula a 1r de Batxillerat, s’ha fet un desdoblament intern per tal de fomentar l’atenció personalitzada a l’alumnat en les matèries comunes.

Respecte als cicles formatius, cal destacar l’alta matriculació en tots els grups i la creació d’un nou CFGS, el de Transports i Logística. Es tracta d’uns estudis, de dos cursos acadèmics, que capaciten l’alumnat per organitzar, gestionar i controlar les operacions del transport de mercaderies i de viatgers en l’àmbit nacional i internacional, i per planificar i gestionar les activitats logístiques d’una empresa, d’acord amb la normativa vigent i els objectius establerts per la direcció de l’empresa, en el marc de la qualitat, seguretat i respecte mediambiental.

També s’ofereix una nova modalitat, el cicle formatiu de grau bàsic (CFGB) d’Informàtica que va dirigit a l'alumnat que ha cursat 3r curs d'ESO (o, excepcionalment, 2n curs),  que està especialment motivat pels aprenentatges professionals i que presenta més possibilitats d'aprenentatge i d'assoliment de les competències d'educació secundària obligatòria en un entorn vinculat al món professional. Aquest CFGB té una durada de dos cursos acadèmics.

{joomplucat:409 limit=6|columns=3}

Divendres, 10 de setembre, el professorat va fer el primer claustre del curs, el primer presencial després de les restriccions de la Covid per donar el tret de sortida al curs 2021-2022.

2021 09 10 claustre inici