El President de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls visita la nova aula del CFGS Transport i Logística

2021 09 29 PRESIDENT CAMBRAEl dia 29 de setembre a la tarda, Josep M. Rovira, President de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, acompanyat del gerent de la Cambra, Carles Solé, van visitar les instal·lacions de l'Institut, especialment la nova aula del CFGS Transport i Logística. 

Durant la visita, Rovira va explicar als 25 alumnes que cursen aquest nou cicle formatiu a l'Institut, el potencial de la logística i el futur professional que els espera. El President va posar a disposició de l'alumnat i del professorat del centre la Plataforma de logística de la Cambra i els simuladors de l'Escola de Logística, i va explicar el vincle que els ofereix la cambra amb la Fundació ICIL, fundació que, des de fa anys, és referent d'excel·lència en formació logística.

ICIL, al llarg dels darrers 30 anys, ha format més de 15.000 professionals que avui ocupen importants llocs directius en les empreses; també desenvolupa nombrosos estudis i recerques logístiques a instàncies dels associats i de les institucions públiques. Gràcies al seu ampli ventall d’experts en tots els camps de la logística empresarial i al seu caràcter d’entitat sense ànim de lucre, ICIL desenvolupa nombrosos projectes d’assessoria i consultoria per a empreses i associacions. A més, exerceix la secretaria tècnica de tots els comitès de normalització d’AENOR relacionats amb Logística, i n’assumeix la delegació estatal. A banda, col·labora a Barcelona amb el SIL, Saló Internacional de la Logística, i HISPACK, Saló de l’Envàs i Embalatge, i LOGISTICS a Madrid. Finalment, cal dir que és entitat col·laboradora de diversos departaments de la Generalitat de Catalunya i de ministeris del Govern de l’Estat.

Així mateix, l’Escola de Logística Cambra de Valls és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Valls, juntament amb la Fundació ICIL i la Universitat Rovira i Virgili, que es planteja posar a l’abast de les empreses del territori eines i coneixements d’última generació en logística i Supply Chain, per ajudar-los a incrementar la seva competitivitat potenciant el talent dels seus professionals, eines i coneixement que la Cambra posarà també a disposició de l'alumnat de l'Institut Jaume Huguet.

El CFGS de Transport i Logística s'ha començat a impartir enguany al centre i, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, oferirà a l'alumnat una formació capdavantera i de qualitat en el sector logístic, un sector que s'ha integrat a la majoria d'empreses del sector productiu, com un element més de la seva cadena de producció i que compta amb una elevada inserció laboral en el nostre entorn més immediat.

Des de l'Institut agraïm el suport i la col·laboració de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, que una vegada més, torna a estar al costat de la formació del nostre alumnat de formació professional.

2021 09 29 PRESIDENT CAMBRA 2