Genís Vidal Fernández fa la lliçó inaugural del curs als CFGS

2021 10 04 inauguració cfgs Aquesta tarda, i en format virtual, ha tingut lloc la lliçó inaugural dels grups de cicles formatius de Grau Superior, a càrrec de càrrec de Genís Vidal Fernández, exalumne del nostre CFGS d’Activitats físiques i esportives, preparador físic i entrenador del RCD Espanyol.

Quan va acabar el grau, el Genís es va treure el títol d’entrenador personal i va entrar a treballar als centres DiR, on va estar durant quasi 3 anys; després va tornar a Tarragona per treballar en un centre de teràpia a través de l’esport. Actualment treballa en una empresa de gestió esportiva i coordina l’àrea fitness de les instal·lacions esportives del Patronat d’Esports. Paral·lelament a tot això, i entre d’altres especialitzacions, té el nivell 1 d’entrenador de futbol i entrena l’equip aleví de l’escola del RCD Espanyol.

Estudiar i fer el que t'agrada amb esforç, dedicació, compromís i ganes són els trucs que ha explicat el Genís per seguir aprenent, cosa que ha encomanat als alumnes durant la seva xerrada ja que a ell li ha funcionat per poder estar al capdavant d'un equip de 30 persones. A més, durant la seva lliçó, el Genís ha preguntat als alumnes com es veien d'aquí a 10 anys; els ha explicat que ell es va fer també aquesta pregunta i això el va ajudar a seguir estudiant i treballant per ser el que realment volia ser.

Gràcies, Genís, per les teves interessants lliçons de vida!

 Valls, 4 d'octubre

 {joomplucat:417 limit=6|columns=3}