880 kg de solidaritat

2022 06 09 solidari recapte final ret

Els alumnes del PFI Auxiliar de Comerç i Atenció al Públic de l’Institut Jaume Huguet van engegar un projecte solidari en col·laboració amb la Creu Roja de Valls amb l’objectiu de treballar de forma transversal diferents continguts de la part professional i general del cicle formatiu.

El projecte va consistir en l’intercanvi de cintes clauer (lanyards, en anglès) per aliments, i n’han aconseguit 880 kg, que han donat al banc d’aliments de la Creu Roja de Valls per ajudar a famílies que ho necessitin i per als nens refugiats d’Ucraïna.

Els alumnes del cicle van fet tot el procés creatiu, des del disseny de la imatge corporativa (nom i logotip del projecte), fins al disseny del producte (model, colors, text), i també totes les tasques administratives que calen, com la comanda a l’empresa proveïdora i la fixació dels aliments per intercanviar, que han seleccionat juntament amb la Creu Roja de Valls. També van preparar la promoció del projecte, i per això van crear una pàgina web i comptes a les xarxes socials (Instagram, Facebook, TikTok), on el promocionaren; i van dissenyar els fulletons publicitaris per penjar al centre i en diferents punts de la ciutat de Valls per donar ressò al projecte solidari. Finalment, van muntar les parades solidàries a l’entrada de l’Institut Jaume Huguet, i als establiments BonÀrea i Mercadona de Valls.

L’Institut Jaume Huguet agraeix el suport de tothom que ha participat en el projecte (professors, alumnes, clients del BonÀrea i del Mercadona de Valls, entre d'altres), ja que  han ajudat a aconseguir la xifra de 880 kg d'aliments; i també, naturalment, a les empreses BonÀrea i Mercadona de Valls, que van deixar muntar la parada solidària en els seus establiments.

Ha estat una gran experiència SOLIDÀRIA!

2022 06 09 solidari Carta Creu Roja