#100tífiques

2023 02 17 100tífiquesEl passat 17 de febrer l'alumnat de 1r d’ESO va participar en el projecte  #100tífiques amb una xerrada amb la científica Montse Charles-Harris. La xerrada pivota al voltant del Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència, l'11 de febrer, i forma part de les xerrades simultànies que es realitzen arreu del territori per a l'alumnat de 6è de primària i de 1r d’ESO.

En la xerrada els va parlar de la seva feina en desenvolupament de producte mèdic (implants i instruments) i robòtica quirúrgica, i també de la seva vida professional per tal d'apropar-los a la ciència.

#100tífiques és una iniciativa de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) i el Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu del projecte és fer visible i destacar la rellevància i el paper estratègic de les dones a la ciència i la tecnologia, tot fomentant accions conjuntes entre científiques d’acadèmia i d’empresa.