Tallers d’emprenedoria

Aquesta setmana a l’Institut hem gaudit de tallers sobre creativitat i “Visual Thinking”, respectivament, a càrrec de Maria Batet, una entrenadora d'habilitats creatives i emprenedores, facilitadora gràfica i mentora d'equips. La Maria està especialitzada en pensament creatiu, facilitació d'equips, metodologies visuals i acompanyament d'equips. Vol acostar el món de l'emprenedoria a l'educació, com una manera de transmetre coneixements en valors i habilitats que ajudin a nens i joves a construir un futur millor. 

El taller de creativitat que va fer el dia 13 anava adreçat a l'alumnat del CFGS d'Administració i finances i del CFGS de Transport i Logística. 

I al d’avui, de “Visual thinking” hi ha assistit el professorat de Formació Professional, que ha pogut treballar diferents eines per poder aplicar metodologies visuals a l'aula, tot transformant el pensament abstracte en informació gràfica, àgil i significativa. 

Han estat dos tallers molt interessants, que han ajudat, tant a alumnes com a docents, a adquirir estratègies per desenvolupar-se amb èxit en l'actual entorn, saturat d'informació i elements digitals.