Bones Festes!

Al matí, els alumnes d’ESO van participar en una activitat centrada a conèixer la figura de Gandhi; aquesta activitat va ser organitzada per la Comissió de valors, amb la voluntat de difondre el missatge de pau que Gandhi va oferir al llarg de la seva vida; a més, cal afegir que Gandhi és qui millor representa el valor que enguany es treballa al centre, el del compromís.

ACTE NADAL gandhi

Després van esmorzar amb la xocolatada preparada per la Comissió de festes i, tot seguit, tant els d’ESO com els de Batxillerat i CAS van anar fins al Centre Cultural de Valls per assistir a l’acte de Nadal, presentat pels alumnes Neus Armenjach i Genís Vives.

ACTE NADAL4

El Grup instrumental de l’Institut, amb la participació del grup coral format per les alumnes de 1r d'ESO, va encetar la festa amb cinc peces musicals dedicades al Nadal i la seva actuació es va cloure amb la interpretació, per part de tots els assistents, de la cançó “Imagine” de John Lennon, cançó preparada a les classes durant la II Setmana de llengües estrangeres, i que ajuda a entendre el missatge de Gandhi, un missatge de pau i justícia. A més, enllaça amb el fet que el proper Sant Joan Bosco se celebrarà el Dia Escolar de la No violència i la Pau, quan farà 68 anys de l’assassinat de Gandhi.

ACTE NADAL5

ACTE NADAL2

Després de l'orquestra, els protagonistes foren tota una colla d’alumnes voluntaris que van fer gaudir de valent tots els assistents amb les seves actuacions: l’Ahlame Fatihi, el duet Gisela Gonzàlvez i Cristina Seva, la Gemma Gómez, la Marina Vidal, l’Elisabeth Martínez, i l’Arola Palau acompanyada al piano per la Xènia Cardiel, van interpretar diverses cançons; el grup Infinity va fer una vibrant actuació de Funky; la Paula Gutiérrez i l’Eva Magaña van oferir una actuació de dansa contemporània; el Kamal El Boukhari va explicar acudits; el Georgy Gyovchev i el Naïm Gómez van mantenir un diàleg d’humor; l’Adrià Saperas va fer una sessió de màgia; l’Alba Montero i la Maria Sans van recitar dos poemes de Nadal de Miquel Martí i Pol, i, com no podia ser d’una altra manera a Valls, tot plegat s’acabà amb una bona actuació castellera dalt de l’escenari feta per alumnes de les dues colles vallenques.

I, per cloure l’espectacle, es projectà el vídeo que els professors havien preparat especialment per desitjar unes bones festes a tot l'alumnat.

Per la seva banda, els alumnes de cicles formatius van continuar, a les pistes esportives del centre, la lliga de futbol que havien anat fent durant les hores de tutoria ja des de principi de curs. Una manera lúdica d’acomiadar el trimestre.

 

ACTE NADAL FUTBOL

ACTE NADAL FUTBOL2