“la Caixa” patrocinarà les VII Jornades Joves i Empresa

Aquestes Jornades, que organitza l’Institut, es faran els dies 13 i 14 de desembre.

Maica Jané, directora de l’Àrea de Negoci de Tarragona Interior de CaixaBank i Jordi Tuset, director de l’Institut Jaume Huguet, van signar l’acord de col·laboració el passat 8 de novembre a la seu de l’Institut, acompanyats pels cinc directors de les oficines de CaixaBank a la ciutat de Valls. En finalitzar la signatura, van fer un recorregut per l’Institut per conèixer-ne les darreres incorporacions tecnològiques.

Aquest patrocini ja l’havia exercit “la Caixa” en altres edicions de les Jornades Joves i Empresa, i s’estableix en el marc de la Fundació Bancària “la Caixa” amb la intenció de contribuir al progrés de les persones i de la societat, fent una incidència especial en els col·lectius més vulnerables, ja sigui a través de programes propis, aliances estratègiques o col·laboracions amb tercers, mitjançant actuacions eficients i, en el seu cas, innovadores.

A més, en aquest cas, la col·laboració té un sentit més profund si tenim en compte l’actual situació econòmica de Catalunya, situació que requereix que els joves pensin a fer-se emprenedors, provin de crear la seva pròpia empresa com una via més d’ocupació i coneguin l’entorn on es desenvolupa l’activitat econòmica, aspectes que es tracten durant les Jornades.

 

lacaixa2 Copy

“la Caixa” també ha tingut en compte que la societat del coneixement requereix persones amb actitud emprenedora, és a dir, amb iniciativa, creativitat i capacitat per treballar en equip i que el desenvolupament d'aquestes habilitats és essencial per aconseguir una realització personal satisfactòria, exercir una ciutadania activa i disposar d'una bona ocupabilitat.

Per tot això, l’Institut Jaume Huguet, amb la participació especial del  Departament de Formació i Orientació Laboral del’Institut, ha tornat a organitzar  les VII Jornades Joves i Empresa, amb la voluntat de continuar-les reeditant i d’arribar a tants alumnes i components del teixit econòmic de l’Alt Camp com sigui possible.