Aquesta setmana és la Setmana de l'Alimentació Bio per conscienciar sobre l'alimentació ecològica. Una setmana en què es fan diverses activitats arreu del territori amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer a tota la població la producció i l’alimentació ecològiques.
Nosaltres hi hem participat amb l'alumnat de l'optativa de 3r d'ESO "Descoberta de l'entorn". El dia 17 van anar a visitar les instal·lacions de La Bajoca, un grup de consum agroecològic i transformador del Camp de Tarragona creat el 2012. Els van explicar com funciona l'organització d'un grup de consum i quines són les diferents formes d'etiquetatge dels productes ecològics, de venda de proximitat directa, venda de proximitat de circuit curt, de comerç just i els productes de la Plana de Secà.
Si voleu conèixer més a fons aquest projecte, podeu visitar la seva web aquí i també la de Setmana d'Alimentació Bio aquí.
#setmanabio #setmanabio2023 #alimentacioecologica