Graduació d’ESO i Batxillerat

GRADUACIÓ ESO BAT 13 El Centre Cultural de Valls s'omplí de gom a gom per celebrar l'acte de gracuació d'ESO i Batxillerat.

A final de curs arriba el moment d’acomiadar els alumnes que acaben una etapa educativa al nostre centre. És hora, doncs, de celebrar que l’alumnat de 2n de Batxillerat deixarà l’Institut després d’haver-s’hi estat, la majoria, sis anys de la seva vida; cal recordar el seu pas per l’Institut, cal recordar alguns dels moments viscuts i, també, és clar, cal recordar el suport rebut per part del professorat, les famílies i els amics. I és també el moment, per a l’alumnat de 4t d’ESO, de fer balanç d’una etapa educativa de quatre anys abans de continuar amb els estudis superiors o entrar al món laboral.

Tot això és el que vam fer el 7 de juny en un Centre Cultural de Valls ple de gom a gom. Després que els alumnes presentadors de l’acte, Anna Anguela, Ariadna Domènech i Àlex Medina, donessin la benvinguda als assistents, els membres de l’orquestra, alumnat i professorat que va participar en les representacions del musical El Mikado, dirigits pel professor Joan Miquel Simón, van interpretar un parell de cançons d’aquesta exitosa obra. Tot seguit, es van lliurar els obsequis als alumnes de 2n de batxillerat i 4t d’ESO que han format part de l’orquestra i que enguany marxen del centre: Maria del Mar Álvarez, Martí Cantos, Cristina Español i Nil Giné. Moltes gràcies per la vostra col·laboració tots aquests anys!

Elisenda Plana i Abril Nogués, en representació dels alumnes de Batxillerat, i Dalmaci Clofent i Helena Salvat, en representació dels de 4t d’ESO, van fer un discurs durant el qual van recordar alguns dels millors moments viscuts en la seva estada al centre; també hi va haver lloc per a les anècdotes i les vivències, i per als agraïments a tothom que els ha ajudat a superar els seus estudis. 

A continuació, el director i el cap d'estudis van lliurar els diplomes que distingeixen les alumnes que han obtingut qualificacions excel·lents en el Batxillerat i les Matrícules d'Honor, i que han sigut: Elisenda Plana, Laura Caro, M. del Mar Álvarez, Cristina Español i Rita Andreu.

Tot seguit, hi va haver més temps per a la música, a càrrec d’un grup format per alumnes de l’Escola de música Robert Gerhard de Valls, i això va donar pas a un dels moments culminants de la festa de graduació: el lliurament de les orles i les bandes de graduació a l’alumnat de Batxillerat. A continuació, Jordi Serra, en nom del professorat que els ha tingut aquests dos últims anys, els adreçà unes paraules encoratjant-los a seguir endavant amb els seus estudis i els desitjà molta sort en les proves de les PAU.

I després va arribar el moment de repartir les orles i celebrar la graduació de l’alumnat de 4t d’ESO. Els professors David López, Kira Menén, i Elisenda Armengol els van oferir un original discurs de graduació, ja que el David i la Kira, com a professors-tutors que havien estat d’aquests joves, també fa quatre anys que són al centre i, per tant, també feien la seva graduació “especial” en ESO.

Tant els de Batxillerat com els de 4t havien preparat vídeos recollint moltes de les fotos del seu pas per l’Institut.

L’acte es va cloure amb el discurs de cloenda per part del director, durant el qual va desitjar-los que somiessin i lluitessin pels seus anhels, sense deixar que els abaratissin els somnis. A més, els digué que fossin ells mateixos, sense necessitat de comparar-se amb ningú, ja que la formació educativa i humana que han rebut a l’Institut Jaume Huguet segur que els obrirà la porta a un futur ple d’oportunitats.

Molta sort, nois i noies, d’ara en endavant!

 

cartell graduació eso bat

 

{joomplucat:116 limit=20|columns=3}