Celebració del 95è aniversari

2019 10 07 95 anys 21plPer celebrar, el 95è aniversari, el claustre de professorat ha fet un breu i senzill acte commemoratiu avui, 7 d'octubre, a l’hora del pati. 

El director, Josep M. Soler, l’ha encetat amb un breu discurs per recordar els orígens de l'Institut Jaume Huguet, l'Antiga Escola del Treball de Valls; especialment, ha recordat que, des de l'any 1924, han estat diferents etapes les que han obert camí a diverses generacions de joves de la comarca que han vist com l'Institut els brindava la possibilitat de ser millors persones i millors professionals. També ens ha recordat que cal seguir treballant per encarar, d'aquí a cinc cursos, el centenari de l'Institut.

Tot seguit, juntament amb la professora amb més antiguitat al centre, Lluïsa Barbarà, han descobert la placa del 95è aniversari, dissenyada pel professor Jesús Moreno, i s’ha brindat per celebrar l’efemèride.

Abans del pati, la commemoració s’ha fet extensiva a tot l'alumnat del centre: han llegit aquest text que recull breument la història de l’Institut i se’ls ha ofert un petit refrigeri, gentilesa de l'empresa col·laboradora Europastry.