Professors que es jubilen

2019 12 20 magrinyà i vidal jubilats 8 Avui hem fet un emotiu acte de reconeixement a la tasca docent del Josep M. Magrinyà i el Ramon M. Vidal amb motiu de la seva jubilació. Ha sigut el 20 de desembre, en el marc del tradicional dinar de Nadal del professorat, i també s'han reconegut els 25 anys de trajectòria docent a l'Institut dels professors Marta Alonso i Jaume Joan Boada. L'acte ha aplegat una vuitantena de professors i exprofessors.

El Josep M. Magrinyà va arribar a l'Institut l'any 2002, després d'una etapa a la sotsdirecció de l'actual Institut Domènech i Montaner de Reus. Des del 2002 ençà, ha impulsat diversos projectes relacionats amb la seva especialitat: la formació professional de fabricació mecànica. Destaquen la implantació d'estratègies metodològiques en la docència del mecanitzat amb control numèric CNC, la participació en projectes d'innovació relacionats amb la seva especialitat i la preparació per als campionats de formació professional Catskills, SpainSkills i Worldskills

El Ramon Vidal va iniciar la seva carrera a l'Institut el mes de setembre de 2011, quan s'hi va incorporar procedent d'un altre centre del Garraf, on havia començat la seva trajectòria docent l'any 2009, després d'haver treballat 23 anys a l'empresa vallenca MAI, actualment la multinacional Lear Corporation. A l'Institut ha estat professor de tecnologia d'ESO i Batxillerat, i ha centrat la seva docència en els grups de 3r d'ESO i 2n de Batxillerat, en l'àrea relacionada amb els materials i els assajos de propietats.

Abans del dinar, el director del centre i companys dels dos professors jubilats, els han lliurat una placa de reconeixement i un obsequi de comiat en representació de tot el claustre.

Ramon i Josep M., us desitgem molta sort en aquesta etapa que ara comenceu. Us la mereixeu!