Graduació de Batxillerat 2022

2022 06 17 GRADUACIÓ 2BAT ORLES El divendres 17 de juny al vespre vam celebrar l’acte de graduació dels grups de 2n de Batxillerat a la pista coberta de l’Institut. Va ser una graduació molt especial ja que, per fi, després d’un parell d’anys complicats i de no haver pogut tenir festa de graduació d’ESO, la promoció 2020-2022 podia celebrar el final de 2n de Batxillerat amb normalitat.

I diem que va ser molt especial perquè va estar plena de música i actuacions de professors; va ser una #JaumeFest en tota regla.

Començàrem amb l’actuació sorpresa de les dues tutores, Marta Alonso i Lilian Borràs, que ajudà a marcar el ritme de la festa; va ser el “Solo se vive una vez”, adreçat als noies i nois que es graduaven.

Tot seguit, la primera cançó, “Derrière le brouillard”, interpretada per la professora de francès Ingrid Cano, acompanyada pel cor de professorat i l’orquestra del centre.

Després del discurs dels alumnes de 2n de Batxillerat A, una altra professora, Mercè Bessó, interpretà la cançó “Memory” del musical Cats.

Tots aquells alumnes que amb el seu esforç i dedicació han aconseguit un excel·lent en el treball de recerca van ser distingits pel centre amb un diploma: Anna Anglès, Núria Besantes, Berta Canela, Marc Cano, Ian Carmona, Anna Cubero, Aleth Duran, Berta Fort, Andrea Godoy, Judit Gregori, Marta Jordà, Esthela Maho, Berta Martí, Laia Pena, Laura Rodríguez i Ivet Segú.

A continuació, l’alumna de 2n de Batxillerat Saray Queralt, acompanyada també pel cor de professorat i l’orquestra del centre, va voler tancar el seus sis anys a l’Institut cantant la cançó “This is me” en versió catalana.

Després d’escoltar la veu dels representants de la tutoria de 2n B, es van lliurar els diplomes a les tres alumnes que han arribat a l’excel·lència i que han aconseguit una Matrícula d’Honor (tal com ja us vam explicar aquí): la Núria Besantes, la Laura Rodríguez i la Ivet Segú.

Un altre dels moments espectaculars de la gala va ser veure la posada en escena de l’alumnat de 2n de Batxillerat, acompanyats al baix per l’alumne de 2BAT A, Arnau Benet, i amb una coreografia especialment creada per a l’ocasió, acompanyant la cançó “Mais que nada”, interpretada per la professora Marta Alonso.

A continuació, el moment més esperat de l’acte, el lliurament de les orles a tots els alumnes que es graduaven; van ser lliurades pel director Josep M. Soler i el cap d’estudis Jordi Serra.

La gala es tancà amb les paraules de comiat del director i el regal sorpresa de tots els professors per a la promoció 2020-22: un flash mob de la cançó “Volcans” de Buhos, al qual es van afegir ràpidament els alumnes, i que va cloure d’una manera festiva aquesta graduació tan especial.

Enhorabona, nois i noies, per haver superat amb èxit un Batxillerat tan complicat com el que heu tingut; esperem que recordeu sempre l’Institut perquè #SempreSereuJaumeHuguet! Molta sort d’ara en endavant!

A Instagram teniu un petit recull de les interpretacions musicals.