L’Amalia i la Pepita es jubilen

2022 06 30 JUBILACIÓ PEPITA I AMALIA Més de 100 persones, entre professors, exprofessors, membres del PAS i familiars, ens vam reunir ahir per fer el dinar de final de curs i celebrar l’acte de jubilació de l’Amalia Álvarez i la Pepita López, les dues professores que es jubilen enguany després d’una llarga trajectòria al Jaume Huguet.

L’Amalia Álvarez García ha sigut professora d’anglès a l’Institut els darrers vint-i-cinc anys, durant els quals ha estat cap del Departament de Llengües estrangeres diversos cursos; també ha format part de la Comissió avaluadora de les Proves d’Accés a Cicles Formatius i ha estat tutora de Batxillerat. A més, ha participat amb alumnes en diversos dels viatges a Gran Bretanya organitzats pel seu departament.

La Pepita López Gil ha sigut professora de Física i Química a l’Institut els darrers trenta-un cursos, durant molts dels quals ha estat cap del Departament de Ciències Experimentals. També va ser la coordinadora d’ESO durant deu cursos i ha format part del Consell Escolar.

Al final del dinar, la professora Montse Montalà va fer un emotiu discurs recordant algunes de les anècdotes viscudes amb l’Amalia, especialment en els viatges a Gran Bretanya, i la professora Rosa Manchobas va dedicar unes sentides paraules d’agraïment a la dedicació de la Pepita al centre durant tants anys.

Tot seguit, el director, Josep M. Soler, va adreçar unes paraules a cadascuna d’elles. De la Pepita, en recordà que ja havia estat professora seva de Química i com sempre ha estat disposada a tot per l'Escola, ajudant-lo tant quan era alumne, com a professor i, aquests darrers anys, com a director. De l’Amalia, destacà la seva dedicació al centre durant tots aquests anys en la preparació dels viatges a Gran Bretanya, en les setmanes de llengües estrangeres i en els exàmens de Cambridge.

Finalment, els van lliurar una placa en nom del centre i un regal de part de tots els companys i excompanys.

Amalia i Pepita, us desitgem molta sort d’ara en endavant! Sabeu que us trobarem a faltar però recordeu que sempre podeu tornar al Jaume Huguet perquè sempre serà casa vostra!

#TotsSomJaumeHuguet #SempreSereuJaumeHuguet