Graduació de 4t d’ESO 2023 

El passat 16 de juny es va celebrar la cerimònia de graduació dels grups de 4t d’ESO a la pista coberta de l’Institut. La Valeria Casado i l’Isaac Tiscar van conduir la gala, que va començar amb la interpretació d’una peça per part de l’orquestra de l’Institut. 

A continuació, els grups de 4t van compartir l'alegria i els records d'aquests anys d'aprenentatge i creixement; l’Abril Milan de 4t A, el Yeray García de 4t B, l’Arnau Vilà de 4t C i la Txell Macía de 4t D, en nom de tots els seus companys, van llegir el discurs de comiat. I després les tutores de 4t, Elisenda Saperas, Sandra Cortina, Isabel Tuset i Kira Menén, també els van adreçar unes paraules.

Tot seguit, vam tenir el plaer d’escoltar el Daniel Garcia, alumne de 4t D finalista del programa concurs de talents Objectiu Paki, que va cantar “In the stars”.

Després va ser el moment de reconèixer l'excel·lència acadèmica i de felicitar els alumnes de 4t d'ESO amb el millor expedient. El director va lliurar els diplomes acreditatius del guardó a Tomás Aceña, Silvia Alessandria, Eva Andreu, Jana Besora, Isabel María Busquets, Blanca López, María Luisa Lorente, Paula Martínez, Abril Milán, Adrián Montañez, Alba Pérez, Alexandra Pérez, Aina Rallo, Carla Rallo, Júlia Santó i Oksana Zagayko. Enhorabona, nois i noies!

I a continuació, el moment més esperat de la tarda; la tutora de cada grup, juntament amb el cap d’estudis Jordi Serra, van repartir les orles als alumnes que es graduen d’ESO al nostre centre.

I, per anar tancant l’acte, encara hi hagué temps per escoltar una altra magnífica actuació de l'orquestra i les paraules que Josep Maria Soler, el director del centre, adreçà a alumnes, familiars i professors assistents a l’acte.

La festa es va tancar amb una actuació molt especial de tots els alumnes de 4t: van començar ballant un vals i van acabar ballant la conegudíssima Coti x Coti.

Enhorabona, nois i noies, per haver acabat aquesta etapa educativa a l’Institut Jaume Huguet! Desitgem que, els que el curs que ve no sereu entre nosaltres, recordeu sempre el centre perquè #SempreSereuJaumeHuguet! I als que continuareu aquí els estudis, que passeu unes bones vacances i ens retrobarem el curs vinent!