Diada de Sant Jordi 2024

Per Sant Jordi, roses! Així és com els professors del centre van començar a viure la Diada a l'Institut ja que se’ls va fer arribar com cada any la tradicional rosa de Sant Jordi, per donar caliu a la Diada. 

Després, a partir de mig matí, vam començar a viure un Sant Jordi diferent ja que els diversos grups-classe van fer les següents activitats fora del centre:

1r ESO: van visitar les parades de llibres i roses del centre de Valls i van haver d'omplir un formulari que després comentaran a classe a l'hora de tutoria. Havien de respondre preguntes sobre diversos llibres, fer alguns dibuixos, entrevistar els llibreters, etc. ç

2n ESO: van anar a Montblanc per veure l’ambient que es respirava a la ciutat. A més, van haver de treballar un dossier amb preguntes relacionades amb els premis Sant Jordi; llibres en català, castellà, etc.; buscar diferents títols de novel·les, etc. 

3r ESO: després del pati, els grups de 3r van fer una activitat cultural i literària al passeig de l’Estació de Valls, on van pintar a terra versos dels poetes dels quals enguany commemorem l’Any, Vicent Andrés Estellés i Joan Salvat-Papasseit. 

4t ESO: a partir de les 10 van anar a Tarragona per viure l’ambient literari a la Rambla.

En resum, va ser una manera diferent de viure Sant Jordi i de treballar la literatura.