Diplomes CFGS de Transport i Logística

El passat divendres 7 de juny, la Generalitat de Catalunya va organitzar el lliurament de diplomes del CFGS de Transport i Logística en el marc del 24è Saló Internacional de la Logística (SIL Barcelona). Representant l'Institut, l'alumna Eglimar Bastidas, juntament amb Soraya Ruiz i Josep Maria Suñé en representació del professorat, van recollir els diplomes de la promoció 2023-2024.

L'acte va estar presidit per Yolanda Redondo, periodista i secretària general de TRANSCALIT; Daniel Fernández, advocat i ex subdirector general d'Ordenació del Transport i Desenvolupament Sectorial de la Generalitat de Catalunya; Josep Maria Fortuny, advocat i ex subdirector general d'Ordenació del Transport i Desenvolupament Sectorial a la Generalitat de Catalunya; Eduard Rodés, director a l'Escola Europea - Transport Intermodal, i Narcisa Codau, responsable comercial i desenvolupament de negoci al Port de Tarragona.

Els ponents van destacar la importància de la formació professional com un element clau per a l'èxit de les organitzacions, especialment en el context de la recuperació econòmica actual. També van subratllar la necessitat de comptar amb professionals del transport i la logística que contribueixin a la rendibilitat i sostenibilitat del sector, integrant noves tecnologies i solucions innovadores en un món tan dinàmic com l'actual.

Finalment, es va reconèixer la dedicació i l'esforç de l'alumnat que ha culminat amb èxit la seva formació, i es ressaltaren les múltiples sortides professionals a les quals podran accedir a partir d'ara. També es va destacar la importància de la col·laboració entre institucions educatives, organismes i empreses que donen suport en aquesta formació. 

Des de l'Institut Jaume Huguet, us donem l'enhorabona, alumnes! Teniu un prometedor futur davant de vosaltres!