Final de curs

 

 

 

 

 

musics

 

Començà amb l’actuació de l’orquestra i la posterior salutació per part de les presentadores, Èlia Fargas i Núria Gironès, les quals donaren pas a les paraules del professor Joan Foguet qui, en nom dels tutors de 4t d’ESO i 2n de Batxillerat, s’adreçà especialment als alumnes que acaben una etapa educativa al centre.

Tot seguit es projectà un vídeo preparat pels alumnes de 4t d’ESO que recollia alguns dels moments més especials del seu pas per l’institut: fotografies, records, melodies, etc., que donaren pas a la recollida de les orles acompanyada de la música que ells mateixos havien triat.

 

4tA

4tB

4tC

4tD

 

I després del parlament d’agraïment de dues alumnes d’aquest nivell, l’acte continuà amb el lliurament de les beques Anespro. El director, Jordi Tuset, i el president de l’Anespro, Marcel·lí Morera, van entregar les beques de la Fundació. La primera fou per a l’alumna Yocaira Beriguete, la beca per als alumnes de Batxillerat que volen continuar estudis de CFGS; la segona fou per a Helena Expósito, que enguany ha cursat 1r curs d’ADE a la universitat, i que el curs 2013-2014 va obtenir la nota més alta en el cicle formatiu cursat a l’Institut.

 

beca anesproi1

 

beca anesproi2

Tot seguit, el reconeixement als alumnes amb millors qualificacions, continuà amb el lliurament de les matrícules d’honor de 2n de batxillerat a l’Ona Mallafré i el Jacob Espejo, tots dos del Batxillerat Humanístic, que van obtenir les notes més altes durant els seus estudis al centre.

 

matrícules

 

I a continuació arribà un moment especial per a una bona colla d’alumnes els quals, després d’haver cursat els seus darrers 6 anys d’estudis a l’Institut, començaran una nova etapa, la majoria d’ells a la universitat. Fou el moment de la graduació i del lliurament de les orles als alumnes de 2n de batxillerat. Guillem Guinovart i Guiu Fonts, alumnes de 2n de Batxillerat, acompanyats per Ester Roca de 3r d’ESO, van oferir una actuació musical en representació de tots els companys de curs.

 

2batA 2015

 

2BATB 2015

 

I tot seguit, igual com havien fet els de 4t d’ESO, els alumnes mateix prepararen un vídeo que recollia les seves “Sweet memories”, els dolços records de l’estada a l’Institut. Tal com van dir les presentadores, per alguns sis anys de la seva vida i per a d’altres un breu però intents període de 2 anys que segur que els ha marcat. Va cloure aquesta part de l’acte, l’emotiu discurs de comiat que l’Ona Mallafré va llegir en nom de tots els companys.

 

felip

 

I, per cloure l’acte acadèmic, el director adreçà unes paraules de comiat del curs, i l’orquestra, que durant tot l’acte havia anat interpretant ja diverses composicions i ens havia anat oferint una bona dosi d’humor, oferí una última peça musical.

 

1r eso final

 

Després, la festa encara continuà a la pista de l’Institut, on se celebrà el sopar que havien preparat els alumnes de 3r d’ESO conjuntament amb l’AMIPA. A més, també hi hagué temps per a la diversió i les actuacions musicals d’una bona colla d’alumnes i exalumnes.