Tercer trimestre virtual

2020 04 14 3R TRIMESTRE VIRTUAL Avui comencem el tercer trimestre de forma virtual. Tal com ja hem comunicat a totes les famílies, després d'estar confinats ja més d'un mes, iniciem aquest tercer trimestre encara en situació de confinament i de forma virtual.

El professorat de l'Institut seguirà proposant activitats que seran sostenibles tant pel que fa a la dedicació de l’alumnat com a la flexibilitat per ajustar-se a la diversitat de situacions de confinament i de recursos i temps disponibles que hi pugui haver a cada llar.

També continuarem proporcionant l’acompanyament en l’organització i retorn de les activitats que es proposin, així com acompanyament emocional a través de cada tutor/a.

Ja sabeu que som un centre digital i que, per tant, l’alumnat disposa de llibres digitals i d’altres eines com el Moodle, el Google classroom i també la plataforma iEduca per poder tenir comunicació virtual amb el professorat. Us animem a treure el màxim profit d’aquestes eines i a dedicar-hi una estona cada dia.

A més, des d’aquesta mateixa web i per les nostres xarxes socials (Twitter, Instagram i Facebook) us tindrem al corrent de les novetats.

Nosaltres hi serem, com sempre, al costat de l’alumnat i les famílies. Cuideu-vos molt!