Emergència humanitària a Ucraïna

2022 03 09 Ucraïna cartellL’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Valls i l’Ajuntament de Valls, davant la situació d’emergència humanitària a Ucraïna, impulsen una campanya d’ajuda humanitària amb caràcter urgent de suport al poble ucraïnès. 

Amb el lema «Valls amb Ucraïna» ens sumem a la iniciativa de recollir aliments, roba per a la llar, material mèdic de primera necessitat i productes d’higiene personal. Una campanya impulsada arreu de Catalunya a través de la Coordinadora Operativa d’Associacions de Voluntaris de Protecció Civil en col·laboració amb el Consolat General d’Ucraïna a Barcelona que garantirà l’enviament del material a la població afectada per la guerra.

Tot i que s'han establert dos punts de recollida a la ciutat: el Pavelló Municipal Xavi Tondo i el propi Ajuntament, aquí a l'Institut hi haurà caixes fins divendres 11 de març a primera hora.

El material concret que es recull és el següent:

> Aliments: conserves de llauna (NO pots de vidre), fruits secs, xocolata sense llet, barretes energètiques, galetes, te i cafè.

> Roba per a la llar: sacs de dormir, matalassos inflables, mantes, tovalloles i roba de llit. (NO ROBA DE VESTIR)

> Material mèdic de primera necessitat: aigua oxigenada, benes, cinta esparadrap i tiretes.

> Productes d’higiene personal: detergents, sabó, xampú, màquines d’afaitar, tovalloletes humides, pasta i raspalls de dents.