22è Espai de l’estudiant

2022 03 10 ESPAI ESTUDIANT

El 10 i 11 de març va tenir lloc una nova edició de l’Espai de l’Estudiant a Valls que, després de dos anys, va tornar a ser presencial.

Hi vam presentar tota la nostra oferta formativa (ESO, BAT i cicles formatius) i vam explicar també que el curs vinent la nostra oferta s'ampliarà amb un nou cicle formatiu de grau mitjà, en horari de tarda i en modalitat dual: serà el CFGM d'Excavacions i sondatges, que permetrà a l'alumnat d’endinsar-se en el món dels drons i la maquinària pesada. També el curs vinent oferirem 15 places per cursar estudis en anglès en cadascun dels dos cicles formatius d'Informàtica, tant al de Grau Mitjà com al Superior. Això inclou unes hores setmanals en anglès, un auxiliar de conversa a l'aula i una estada d'unes setmanes a l'estranger, tot això subvencionat pel Fons Social Europeu en el marc del Programa d'Impuls de les Llengües Estrangeres a la Formació Professional.

A més cal afegir que durant el matí del dia 10, tots els grups de 1r de Batxillerat i de 4t d’ESO van anar fins a la Sala Kursaal de Valls per visitar aquest 22è Espai de l’Estudiant.