Curs SOC de muntatge de xarxes elèctriques

2022-01-11_curs_soc.jpg

El proper 6 de febrer comença una nova edició del curs d'Operacions auxiliars de muntatge de xarxes elèctriques. Es tracta d'un Certificat de Professionalitat de Nivell 1 (accés sense cap tipus de formació prèvia) que té una durada de 220 h. Podeu fer la vostra reserva de plaça a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o el telèfon 977 600 938. 

El curs, que és de contingut teòric i pràctic i està adreçat a persones demandants d'ocupació inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), està centrat en les qualificacions professionals bàsiques del sector elèctric.

Es farà a les aules i tallers de l'Institut Jaume Huguet, en horari de tarda, de dilluns a dijous de 15:00 a 20:30 h. De les 220 h. que té el curs, 80 es faran en empreses del sector, cosa que pretén facilitar la inserció al mercat de treball de les persones que obtinguin la certificació del curs.

El dia 31 de gener a les 9.30 del matí es farà una sessió informativa a l'Institut Jaume Huguet adreçada a totes aquelles persones que hagin fet la inscripció i reservat la seva plaça.