ASIX a Malta

En el marc del Pla d’impuls per al foment de les llengües estrangeres, un grup d’alumnes del grup bilingüe de 2n del CFGS d’Administració de Sistemes Informàtics a la xarxa van fer una estada formativa a Malta (Sliema) entre el 6 i l’11 d’abril per millorar el seu nivell d’anglès. 

Durant el primer dia, van tenir una experiència increïble visitant l’espai Malta en 5 dimensions, mentre gaudien també de l’encant de Sliema. Els dies següents, a més de les classes i activitats lingüístiques, van tenir l'oportunitat de descobrir les tres penínsules de Malta: Xemxija, Valletta i Birzebbuga, a través d'un emocionant creuer. Navegant per les cristal·lines aigües de la Mediterrània, van poder apreciar la bellesa natural i els paisatges únics d'aquestes àrees costaneres. 

Un altre dels dies van explorar la ciutat de La Valeta: l'emblemàtica font de Tritó, el Parlament i van tenir l'oportunitat de veure els impressionants canons del Saluting Battery. Aquesta experiència va ser una oportunitat única per a ells per comprendre la rica història i la importància cultural d'aquesta ciutat. 

Finalment, van viatjar a través del temps i l'espai fins a l'antiga ciutat de Mdina, un tresor històric ocult en terres malteses. En aquesta jornada, les carreteres empedrades i els murs de pedra van ser testimonis del seu descobriment de la "ciutat silenciosa". Amb els seus impressionants bastions i l'encant medieval, Mdina captivà els nostres alumnes i els oferí una experiència que els transportà a una altra època.