Aleix Vives Esplugas, sotscampió d'Espanya de cros

Aleix Vives Esplugas, alumne de 1r del CFGS d’Ensenyament i Animació socioesportiva,  va quedar sotscampió i medalla de plata de forma individual en el campionat d'Espanya de cros. Aquesta posició li dona accés directe al campionat del món que es diputarà a Austràlia el 18 de febrer.

Les proves del 105è Campionat d'Espanya de Camp a Través Individual i per Federaciones es van fer a Ortuella, localitat propera a Bilbao, el diumenge 29 de gener. El Circuit de Las Balsas, enfangat en molts llocs i molt entollat en d’altres, va fer incrementar molt la dificultat que van haver d’afrontar els 648 atletes (307 dones i 341 homes), pertanyents a les 17 federacions autonòmiques. Per part del Facvac i en representació de la federació catalana, hi va competir el nostre alumne; amb la medalla aconseguida ha completat una excel·lent temporada de cros.

Felicitats, Aleix, i al teu entrenador, Xavi Garcia, també exalumne d’aquest mateix cicle formatiu. Atletes i entrenadors com ells, donen un plus d'exigència que ens ajuda a sumar!