Premis del concurs de relats breus 2023

2023 04 22 premi ajunt Valls Isona Ferré Cebrián, alumna de 1r de Batxillerat, i Georgina Vilà Estrada, de 2n de Batxillerat, van aconseguir els dos premis de la categoria B del concurs de relats breus 2023 que organitza Valls Jove de l’Ajuntament de Valls. El 1r premi va ser per a la Isona pel treball "Els somnis convertits en estrelles" i el 2n, per a la Georgina pel treball "Tu, jo, Barcelona i Sant Jordi". El 1r premi està dotat amb 220€ i el 2n, amb 130.

L'acte de lliurament de premis es va fer dissabte passat, 22 d'abril, al jardí de la Biblioteca Popular; va ser conduït per l'actriu vallenca Mònica Rius i va comptar amb l'actuació musical del nostre alumne de 4t d’ESO Daniel Garcia, que va interpretar tres cançons acompanyat a la guitarra per l’Eloi, un alumne de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard.

L’acte va ser presidit per l’alcaldessa de Valls, que va lliurar els premis juntament amb la regidora de cultura Bàrbara Flores. Com que la Isona no va poder assistir a l’acte, el premi el va recollir la seva mare i avui hem fet la foto a totes dues guanyadores amb la rosa que els van donar.

Enhorabona, Isona i Georgina!