Gemma Magre, Premi Gaudí de treballs de recerca

L’alumna de segon de Batxillerat Gemma Magre Ramírez ha guanyat el Premi Gaudí de treballs de recerca de Batxillerat i  projectes de cicles formatius, dotat amb 500€ i una beca del 50% de la matrícula per al següent curs acadèmic en una de les facultats de l’Ateneu Universitari Sant Pacià. El seu treball de recerca de Batxillerat es titula “L’ermita dels Sants Metges de Sarral. Simbologia i abast social” i va ser tutoritzat pel professor Antoni M. Marsal.

El veredicte del certamen, convocat per l’Ateneu mateix i la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC), es va fer públic el dia 12 de juny en el marc incomparable de la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona. 

Aquest premi, que contempla diversos àmbits d’estudi (teologia i ciències religioses, filosofia, art, patrimoni, cultura, història...) i que compta amb el suport de Castellnou Edicions, pretén reconèixer l’esforç de l’alumnat en l’aprenentatge i en la recerca en relació al fet religiós. 

La Gemma, els seus pares i el tutor del treball van assistir al lliurament de premis i van participar en una interessant visita guiada al temple gaudinià. 

Enhorabona, Gemma!

 

(La Gemma acompanyada pels seus pares, el bisbe auxiliar de Barcelona David Abadías i el tutor del treball Antoni M. Marsal)