100% d’aprovats a les PAU i dos excel·lents en la fase general

2023 06 27 APROVATS PAUUna vegada publicats els resultats de les Proves d’Accés a la Universitat 2023, l’Institut Jaume Huguet ha tornat a obtenir un 100% d’aprovats i d’aquesta manera ha superat la mitjana de Catalunya. A més, dos dels alumnes, Marta Becerra Oliva i Teo Milán Estruch, han obtingut una nota d’Excel·lent en la fase general; són dos dels tres alumnes de l’Alt Camp que han tret aquesta nota. 

La Marta vol estudiar el grau d'Educació Primària amb menció en Llengua Anglesa a la Universitat de Lleida i el Teo, el de Biologia Ambiental a la Universitat Autònoma de Barcelona. Tots dos van obtenir Matrícula d’Honor en el Batxillerat, tal com us explicàvem aquí. Durant el curs vinent, rebran la distinció en un acte organitzat per la Generalitat de Catalunya.

Des d’aquí fem un reconeixement especial a l’esforç que heu fet tots els alumnes de Batxillerat enguany i manifestem la nostra satisfacció ja que aquests resultats demostren l’aposta que fem per la qualitat i l’excel·lència en el Batxillerat. 

Enhorabona, nois i noies! Esperem que la nota que heu obtingut us ajudi a entrar al grau que desitgeu!