Esthela Maho, Premi de Recerca Jove

2023 09 29 PRJ ESTHELA 3La nostra exalumna Ysepe Esthela Maho Kinson va recollir un nou premi pel seu treball de recerca de Batxillerat. Va ser en el marc de l’acte de lliurament dels Premis de Recerca Jove 2022 que atorga el Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya i que tenen com a objectiu fomentar l’esperit científic del jovent; l'acte es va celebrar a l’Auditori de Barcelona i va ser presidit pel Conseller de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya Joaquim Nadal. El premi està dotat amb 850€ per a l’alumna. 

El treball de l’Esthela, titulat “Creació d’una cooperativa de moda”, va ser dirigit pel professor d’Economia Isaac Bonillo Alcaina i mostra la posada en pràctica de la creació d’una cooperativa de moda; també fa un estudi estadístic sobre l’evolució del món de les cooperatives a Catalunya i quin és l’impacte social que tenen. Amb aquest treball l’alumna ja ha aconseguit els següents premis:

-Premi millor treball de recerca de batxillerat d’ESCI

-Premi millor treball de recerca de cooperativisme que atorga la Fundació Roca Vallès, CoopCamp i Abacus

-Premi Recerca Jove 2022 per fomentar l’esperit científic del jovent

Aquests reconeixements són mostra de l’esforç, compromís i voluntat d’aprenentatge del nostre alumnat i professorat, i de la seva preocupació sobre la nostra societat, el creixement empresarial sostenible, social i solidari.

Enhorabona de nou, Esthela!