Núria Magrané Roset, beca Barbat i Miracle

Aquest divendres passat 10 de novembre, Núria Magrané Roset, alumna del CFGS d'Administració i Finances, va rebre una de les beques Ramon Barbat i Miracle promogudes per la Fundació Ciutat de Valls. L’acte es va fer a la Sala de Plens de l'Ajuntament i es van lliurar els diplomes de la 19a edició de les Beques Europa i de la 6ena edició de les beques Ramon Barbat i Miracle que atorga la Fundació Ciutat de Valls als estudiants universitaris i de formació professional que complementen els seus estudis a l'estranger mitjançant estades com les del Programa Erasmus.

L'acte va ser presidit pel senyor Josep Pallarès Marzal, rector de la Universitat Rovira i Virgili, acompanyat de l’alcaldessa de Valls Dolors Farré Cuadras, del President del Consell Comarcal de l'Alt Camp, Mateu Montserrat Miquel i del vicepresident de la Fundació Ciutat de Valls, Jordi París Fortuny. En el seu parlament, el rector de la URV va posar en valor el bagatge que suposa la formació a l'estranger, i va destacar la singularitat d'aquesta iniciativa promoguda per la Fundació Ciutat de Valls que possibilita, any rere any, la concessió d'aquestes beques. Les beques de la Fundació Ciutat de Valls compten amb diverses empreses patrocinadores i mecenes que les otorguen.

La Núria va estar acompanyada pel director de l'Institut Josep M. Soler. A l'acte del lliurament hi va assistir també Gustau Barbat i Gili, fill de l'empresari vallenc Ramon Barbat i Miracle, patrocinador de les beques que reben els alumnes Erasmus de formació professional.