41a Nit de Premis Valls

El dissabte 1 de juny es va celebrar al Centre Cultural de Valls la 41a edició de la Nit de Premis Valls. Durant l’acte, la Fundació Anespro, entitat en què l'Institut Jaume Huguet participa conjuntament amb la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, va lliurar el 30è Premi Escola-Empresa a Andreu Manteniment Industrial, S.L. En representació de la Fundació Anespro, enguany el guardó fou lliurat per Juanjo Garcia, interventor jubilat de la Fundació i professor coordinador de la formació professional de l'Institut fins el passat 31 de desembre de 2023. Juntament amb ell, va assistir a l'acte el director de l'Institut i vicepresident de la Fundació Anespro, Josep M. Soler.  En el moment de recollir el guardó, Jordi Andreu Ribas, administrador de l'empresa Andreu Manteniment Industrial, S.L. va destacar la importància que té per a empreses com la seva poder comptar amb un centre de referència en el camp de la Formació Professional.

El Premi Escola Empresa reconeix el compromís i la implicació de les diferents empreses i institucions amb la formació professional, enfocades a incrementar la qualificació professional de les persones i, per tant, la seva ocupabilitat. També pretén reconèixer les accions desenvolupades per col·laborar amb la construcció d’un model de formació professional d’excel·lència a l’Institut Jaume Huguet, l’Antiga Escola del Treball de Valls.

Andreu Manteniment Industrial, S.L, ha originat Grup Andreu, conjunt d’empreses especialitzades en el manteniment industrial; està ubicada al Polígon Industrial de Valls, des de fa 20 anys. El Grup Andreu és un grup d’empreses industrials format per l’empresa matriu Andreu Manteniment Industrial, AMOC2016, Andreu Solar, i PIMEM. Integrada per més de 100 persones. i amb un volum de facturació superior als 9 milions d’euros, està consolidada com una empresa de referència en el sector industrial amb un gran compromís amb la formació professional.

L’empresa compta amb diverses posicions de formació, on l’alumnat que cursa formació professional a l’Institut Jaume Huguet·Antiga Escola del Treball de Valls, i també en altres centres formatius, pot conèixer i aprendre de primera mà tots els processos que es despleguen a l’empresa, cosa que aporta un valor multidisciplinari i complementa molt bé les competències professionals que l’alumnat en pràctiques ha assolit a l’Escola.

Andreu Manteniment Industrial S.L. és una empresa especialitzada en el disseny, desenvolupament i posada en marxa de tota mena de processos industrials i compta amb un equip humà altament qualificat que tutoritza l’alumnat en pràctiques. Així, els estudiants que fan les pràctiques a l’empresa poden complementar molt bé la formació que han rebut a l’Institut Jaume Huguet·Antiga Escola del Treball.

Amb Andreu Manteniment Industrial, S.L., ja són 30 les empreses que han rebut el Premi Escola-Empresa que atorga la Fundació Antiga Escola Professional de Valls, que gràcies al suport i a la participació de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, fomenta una estreta col·laboració del món econòmic i empresarial amb l’Institut Jaume Huguet·Antiga Escola del Treball, centre de referència de la formació professional a casa nostra.